Informatie

Verzending

Uiteraard doen we ons best om bestelde producten zo spoedig mogelijk te verzenden. Echter dient er rekening mee te worden gehouden dat Wood Art by Tom de meeste producten op bestelling of op maat maakt, of nog moet personaliseren. De meeste aangeboden producten kunnen, mits op voorraad, binnen twee werkweken worden verzonden. Een deel van de producten zelfs al na enkele werkdagen. Als het de verwachting is dat het verzenden langer dan één werkweek op zich laat wachten, staat dit of bij het artikel of wordt er contact opgenomen met de klant.

Tijdens het bestelproces kan er bij verzending worden gekozen voor PostNL voor Nederland of afhalen in Boxtel. Voor België en Duitsland kan er gekozen worden voor PostNL of DPD. Op basis van het product en de afmetingen worden de verzendkosten automatisch berekend (brievenbus pakket, normaal pakket, zwaar/groot pakket). Een standaard pakket verzenden binnen Nederland kost € 8,95, een brievenbuspakket € 5,40. Vanwege de beperkte marge op mijn producten ben ik helaas genoodzaakt om verpakkingsmateriaal en btw afdracht over de verzendkosten door te berekenen. Bij contact via e-mail of het contact formulier zullen de verzendkosten ook worden gecommuniceerd.

Retourneren

Wanneer je niet tevreden bent met je bestelde product uit de webshop, mag je het product binnen 14 dagen retourneren. Uiteraard mits in oorspronkelijke staat en ongebruikt. Kijk ook even in de algemene voorwaarden voor uitzonderingen (op maat of gepersonaliseerde producten). Neem voor het retourneren even contact met ons op.

Het aankoop bedrag zal binnen 30 dagen na ontvangst worden terug gestort. De kosten en het risico van het terugsturen zijn voor eigen rekening. Ons advies is daarom ook om voor aangetekende verzending te kiezen.